Haku

Vierailulle kirjastoon

Huom! Kaikki ryhmäkäynnit ovat toistaiseksi tauolla pandemiatilanteen vuoksi.

Koululaisryhmät

Louna-kirjastoissa järjestetään lapsille ja nuorille erilaisia palveluja ja tapahtumia. Lapsille järjestetään satutunteja, joissa perheen pienimmät johdatetaan satujen ja tarinoiden maailmaan. Koululaisille iästä riippumatta pidetään kirjavinkkauksia, joissa tähän tehtävään erikoistuneet henkilöt innostavat lapsia ja nuoria lukuharrastuksen pariin. Esikoululaisille on suunnattu kirjastoleikki, jossa leikin keinoilla perehdytetään lapset kirjaston maailmaan sekä kirjastosta löytyvään aineistoon.

Kaikki ryhmät ovat myös tervetulleita tutustumiskäynneille. Kirjastojen aukioloaikana kaikki ovat tervetulleita, mutta ohjatuista vierailuista on sovittava etukäteen.

Näistä palveluista saa lisätietoja jokaisen kirjaston omalta henkilökunnalta. Koska jokaisessa Louna-kirjastoissa ei ole saatavilla kaikkia edellä mainittuja palveluja, kannattaa niistä sopia kyseisen kirjaston henkilökunnan kanssa. Alta löytyvät kirjastojen yhteystiedot.

Tarkemmat tiedot kunkin kirjaston lapsille ja nuorille suunnatuista palveluista:

Eläkeläisryhmät ja palvelukeskukset

Eläkeläisjärjestöjen ja muiden vanhusten kanssa toimivien yhdistysten ja ryhmien toivotaan ottavan yhteyttä, jos he haluavat kirjastossa tai omassa tilaisuudessaan kirjaston palveluiden (esimerkiksi musiikki, e-aineistot, lehdet) esittelyä tai kirjavinkkausta tietystä aihepiiristä tai uutuuksista.