Haku

Kirjallisuus

Louna-kirjastojen podcast

Louna-kirjastojen podcastissa pyrimme avaamaan kirjastopalveluita ja kertomaan kirjastoihmisten arjesta ja ajankohtaisista asioista. Vinkkaamme myös kirjallisuutta kaikenikäisille.

Podcastjaksot ovat tarjolla myös tekstiversioina.

Voit kuunnella podcastia suoraan tältä sivulta alla olevalla soittimella, tai voit ladata SoundCloud-sovelluksen Play Storesta (Android) tai App Storesta (iOS) helpompaa mobiilikuuntelua varten. Löydät podcastimme SoundCloudista hakusanalla Louna-kirjastot.


Podcastjaksojen kuvaukset, linkit suoraan yksittäisiin jaksoihin ja niiden tekstityksiin:

Lukuhaaste 2024

Tämä on Louna-kirjastojen kaikenikäisille sopiva, paikallisilla mausteilla höystetty Lukuhaaste vuodeksi 2024.

Lukuhaasteen ohjeet (pdf).

Tulostettava lukuhaastelomake (pdf). Palautusaikaa 12.1.2024 asti.

Haasteessa on 12 kohtaa, jokaiseen kohtaan luetaan eri kirjoja. Vinkkaamme vuoden mittaan vaihtoehtoja kirjoiksi, mutta voit lukea mitä tahansa eri haastekohtiin sopivia kirjoja haluamassasi järjestyksessä.

Kirjavinkkilistat 2024 haastekohtiin:

Lukuhaaste 2023

Vuoden 2023 lukuhaaste on päättynyt. Kiitos kun osallistuit Louna-lukuhaasteeseen!

Haasteessa oli 12 kohtaa. Olemme koonneet viime vuoden haasteeseen osallistuneiden kirjalistoista vinkkilistat, joita voi tarkastella alla olevista kuvalinkeistä.

Luetut kirjat 2023:

Lukupiirit

Lukupiirejä järjestetään Forssan, Humppilan, Jokioisten ja Tammelan kirjastoissa. Tarkemmat tiedot löytyvät tämän sivuston etusivun tapahtumalistasta.

Kysy lisätietoa kirjastostasi!

Lukuneuvoja

Etsitkö luettavaa? Forssan kaupunginkirjastossa toimii lukuneuvojapalvelu, jossa asiakkaat saavat mieltymystensä mukaan räätälöityjä kirjavinkkejä. Asiakas voi valita joko sähköpostitse lähetettävän vinkkilistan, kirjastosta noudettavan kirjapaketin tai voi varata ajan henkilökohtaiseen lukuneuvontakeskusteluun. 

Lukuneuvojapalvelun yhteydenottolomake. Vastauksen saa kolmen arkipäivän kuluessa. 

Kirjallisuuslinkkejä